Tais täs käyrä ny niin että plokikärpäänen pääsi täräyttämähän. Jonku kerran kun on kiriootellut niin koko päivät funteeraa notta lukeekhokaan niitä mun plokrja ykskään ihiminen. Vaai onko ne siälä eetteris vain mun omana ilona.
Onko mun ploki niinku Salorannan kauppa ennen vanahaan Härmäs, aamupäivällä kavi yks asiakas kysymäs kelloa, iltapäivällä oli hieman hiljaisempaa!  

Samapa se sille, on se kumminkin juhulallista että kun minä kiriootan asioota plokihini, niin ne voi siältä lukia kuka vaan. Vaikka laskethan pois ulukomaalaaset kun ne ei Suamia ymmärrä, niin kumminki jää jälielle monta miljoonaa ihimistä jokka voi juttujani lukia. On se kummaa tämä nykyaika!

Asiakki vaan lisääntyy kokoaian tuloo uusia miälhen. Aluus meinasin vaan kiriootella jonkimmoisia juttuja mutta nyt tuntuu ettolis oikeen tärkeetäkin asioota jokka ehkä muitakin auttaas. Jos ny joku niitä sitten lukis. Pitääs ainakin kirioottaa lihavista kakaroosta, akkaan käsittelystä ja ajatuksien suuresta voimasta, niillä ehkä pitääs olla omat plokit.

Yks asia viälä tuloo miälhen jos nyt rupiaasin kaikista kirioottelemhan niin ainakin Kosoolaaset jo tuntis. oliskohan siitä sitten väliä. Tällä ikää sei varmhan enää haittaas sekään

lisää tuloo sitten taas joskus