Enpäs jaksa oikeen viäläkään ymmärtää näitä plokihommia. Oon nyt selaallu ja lukenu kaikenlaasia kiriootuksia monet päivät. Näyttääs että käsityät, aharistus ja viinan ja seksin väärinkäyttö olis ne yleesimmät aiheet kiriootuksis ja niillä näyttää olevan palion lukijootakin.

Mutta oon minä yhyren uuren asian huamannu, kyllä suomalaaset on maharottoman hyviä kirioottajia. Täytyy olla tuhansia kiriaalijoota jokka ei viälä tiärä että niistä tuloo ammattilaasia. Tai ehkä ne onkin mistäs sen tiätää. On niin palion hyviä kiriootuksia, oikeen pitää tuumata jos itte tohtii mukhan mennä.

Ja on monella sitten se oikianlaanen huumori, vaikkeihan se kaikkien miälestä oikiaa ehkä ookkaan mutton se hyvää. Löyrin pari oikeen hyvää jotta yritän laittaa linkkit tähän jos ny joku viälä ei niitä lukiskaan. Yks sellaanen mestarien paikka on Lehti kyllä siälä riittää miälikuvitus kaikenlaashen!

Toinen olis kysyn vaan joka olis taas uurestaan alakamassa, karotin sen uuren osoothen jos se jollain olis niin laittakaa ihimees se tänne.

Kolomas hyvä lukupaikka on Ilta Sanomat kovin on näis kaikis samantapaasta tekstiä mutta kyllä niiton mukava lukia.

Saa nähärä kerkiääkö täs enää kiriootellakkaan kun näin palion lukemista löytyy, mutteiköhän sitä pian taas eheri. Jos tarvitta muuten apua suamentamises niin täälolis sanakirja, ja enempi tätä pohojalaasta löytyy täältä

- Hyvistä miähistä on pulaa, kummeitä onniin pirun vähä.